Translate

събота, 15 септември 2012 г.

Хм,как  бързо лети времето?! Нашето момче вече ще е ученик,а на мен като чели още не ми се вярва,че е така.В крайна сметка решихме,че стаята,която до вчера използваше само за игра се нуждае от  нова организация на пространството,така че да може да отговаря на новите ни потребности.Най-напред някои от играчките трябваше да изчезнат(макар и борбата да беше жестока). След внимателно обмисляне се случиха нещата,въпреки че май оставихме повече от колкото са ни нужни.На празното пространство поставихме етажерка,на която разбира се има и нощна лампа,за да не ни плаши тъмнината.


 




 Махнахме кростренажора и на негово място поставихме легло,за да спим вече сами като големите хора.Детето много го хареса.

  
  


Разчистихме бюрото от разни непотребни неща,както и от хобито на мама,и му поставихме моливник.Опразнихме някои от шкафчетата и сложихме в тях необходимите за училище неща.






По настояване на ученика купищата с играчки просто си останаха,но вдигнати малко по-нависоко.


































И в крайна сметка вече сме по-големи и по-самостоятелни,но все още идваме сутрин за целувки и прегръдки в леглото на мама и татко,но докога ли? :)
Скоро реших да направя подарък на едно слънчице,което е много забавно и се мисли за голям батко,въпреки че плаче дори за най-малките неща и е само на 3 годинки.И понеже е  малък "мъж" най-добрият избор се оказа този



























Използвани материали:
Прежда: Lanoso Cotonax  бяло и сиво
Разход: 200г.
Използвани куки: N 3,5



Пожелавам му да е жив и здрав да си го ползва:)