Translate

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Лесен органайзер за куки

Този лесен органайзер за куки бях запланувала отдавна,като подарък за една моя много малка/
по възраст/ приятелка.Независимо обаче,че е само на 11 години,тя е много запалена плетачка. Е,признавам,че нещата не и се получават съвсем така,както би желала,но е прекрасна в стремежа си да изплете всичко за,което се сети :).Всяко начало е трудно,разбира се,но не мога да отрека,че не и липсва ентусиазъм.И точно това е ,което ме кара да я обичам още повече и да и се възхищавам.Дори сега,когато пиша за нея се усмихвам.Чудесна е!
 Последният път,когато се видяхме,установих,че в плетивата и цари невероятен безпорядък. Всичко изглеждаше като голямо намотано кълбо от прежди.Куките бяха разбъркани в една найлонова торбичка и тогава се роди идеята,да и направя нещо,в което да прибира старателно всичките си съкровища.


В началото се бях спряла на вариант,при който да се прибират само куките и обръчите за плетене,но после размислих.И така се получи тази практична кошница,ако мога така да я нарека.Сложих и джобчета от вътрешната страна за различни куки.


Искрено се надявам да я зарадвам.И естествено и пожелавам още много творчески идеи и все така безкрайно желание,но преди всичко весело и безгрижно детство.


2 коментара :